Sommerklar terrasse: Følg disse 4 tips

Den danske sommer er som bekendt lunefuld. Når dette så er sagt, så vil selv den værste danske sommer være spækket med muligheder for at hygge sig på terrassen en dejlig sommeraften. Men hvad nu hvis du blot mødes med synet af en uinspirerende terrasse, når du kaster et blik udenfor vinduet. Intet problem. For i denne lille artikel vil vil nemlig give dig 4 tips til at gøre din terrasse 100% sommerklar.

1. Gør selve terrassen sommerklar

Intet kunne være mere synonymt med den danske sommer end en god gammeldags grillaften med et godt glas rødvin i hånden. du bør derfor som det allerførste sørge for at give din terrasse en grundig rengøring. Sørg derfor for at give terrassen en højtryksrens, hvis der er tale om en fliseterrasse. På denne måde vil du jo nemlig eliminere alle de grimme fugt og mugtpletter, der har ophobet sig i løbet af vintermånederne. Hvis der til gengæld er tale om en træterrasse, så kan det i stedet klart anbefales at du giver træoverfladerne lidt træolie. På denne måde vil du jo ikke blot få dig en terrasse, der flot ud når gæsterne ankommer – du vil såmænd også have en lige så flot terrasse, når du ankommer næste år.

2. Gør terrassemøblerne sommerklare

Det næste du nu skal gøre, er naturligvis at tage et nærmere kig på dine terrassemøbler i træ. Der er jo trods alt ikke meget ved at have en flot terrasse, hvis møblerne ikke også ser flotte ud. Sørg derfor for at give dine træmøbler et generøst lag træolie, så møblerne kan stråle om kap med dine brædder eller fliser. Og den gode nyhed er, at selv den bedste kvalitet træolie heldigvis ikke koste dig en arm og et ben. Tag f.eks. et kig på det flotte udvalg hos Nordicmaling, der udover de bedste produkter til din terrasse også kan hjælpe dig med malingen af resten af din bolig (hvis lysten nu skulle komme over dig). Prøv bare at se udvalget.

3. Giv havemøblerne et helt nyt look

Hvis du til gengæld er på udkig efter en lidt mere radikal opgradering, så kunne du f.eks. også vælge at male dine terrassemøbler i en ny og flot farve. At male dine have- og terrassemøbler vil nemlig være i stand til at forvandle dem på den absolut bedst tænkelige maner, og kan klart anbefales hvis du ganske enkelt er blevet træt af dine terrassemøblers naturlige ”trælook”. Desuden vil det at male dine terrassemøbler også give dem et beskyttende lag, der vil få dem til at holde i betydeligt længere tid – hvilket selvfølgelig blot er endnu en grund til at overveje denne fremgangsmåde.

4. Glem ikke vinduerne

Når både terrassen og møblerne er klaret, så skal du endelig ikke glemme vinduerne – både dem der peger ud mod terrassen, såvel som alle de andre vinduer i boligen. Din boligs vinduer bliver nemlig på fuldstændigt samme måde som din terrasse og terrassemøbler udsat for rigtigt hårde betingelser i løbet af året. Så det drejer sig derfor om at give dem den samme kærlige behandling, som du f.eks. giver din terrasse. Og så ser nymalede vinduespartier ganske enkelt bare drønflotte ud, så hvorfor ikke snuppe dem på samme tid? Find din vinduesmaling her.

Den danske sommer er som bekendt lunefuld. Når dette så er sagt, så vil selv den værste danske sommer være spækket med muligheder for at hygge sig på terrassen en dejlig sommeraften. Men hvad nu hvis du blot mødes med synet af en uinspirerende terrasse, når du kaster et blik udenfor vinduet. Intet problem. For…