Interiør blogs: 5 interiør blogs du skal følge

Er du vild med indretningsmode, er der masser af inspiration af hente i interiør blogs. Der er masser forskellige interiør blogs med forskellige stilarter, så der er helt sikkert også en, der passer til din personlige stil, og ellers kan du jo bare tage de fifs, som, du synes, passer til dig. Her får du 5 interiør blogs, der er fyldt med inspiration til dig.

1. Bungalow5

Er du til et lidt mere maskulint udtryk i din indretning, så findes der flere interiør blogs, der passer til dig. En af dem er Bungalow5, der udover det maskuline udtryk i stilen også har noget for enhver smag. Bloggen har lidt over 10 år på bagen, og så er den ovenikøbet dansk, selvom der skrives på engelsk. Er du interesseret i at få noget af stilen ind i dit eget hjem, så har denne blog masser af guides, så du kan komme i gang i løbet af ingen tid.

2. Krea Pernille

Der findes selvfølgelig også interiør blogs til dem, der er i den modsatte grøft af det maskuline, og Krea Pernille har et meget girly og fantasifuldt univers på sin blog. Er du ikke til pastelfarver og i særdeleshed lyserød, skal du holde dig væk, men for de af os, der godt kan lide interiør blogs med masser af tyggegummifarvede vægge, så kan Krea Pernille altså ramme helt rigtigt. Hun deler enormt meget ud af, hvordan hendes eget hjem er designet, hvilket du kan finde masser af inspiration i.

3. Lise og Michael

Hører du til den del (altså størstedelen) af den danske befolkning, der følger med i Nybyggerne hvert efterår, så kender du måske på forhånd Lise og Michael, der vandt TV-serien for nogle år tilbage. De har nu en interiør blog, hvor du kan finde masser af gode idéer til indretning, og de har også masser af guides til DIY, så du selv kan gøre noget ved dit hjem.

4. Sonoma Seven

Har du børn, og vil du gerne både have inspiration til børneværelset og resten af dit hjem, så kan Sonoma Seven være en interiør blog lige for dig. På bloggen finder du masser af inspiration delt op i forskellige rum i hjemmet, og der er masser af DIY og guides til dig, der også gerne vil have gode idéer til børneværelset. Derudover er bloggen (ligesom de andre) smækfyldt med lækre billeder, der giver dig lyst til at lave om på dit hjem lige nu og her.

5. TA-DAA

Vil du med bagom scenen, når det handler om indretning af boliger, så er TA-DAA en interiør blog, der passer rigtig godt til dig. Du får nemlig lov at komme bag kulissen hos en indretningsekspert, når der skal indrettes boliger, og du kan derfor også finde inspiration fra mange forskellige hjem med mange forskellige indretningstyper. På bloggen finder du billedserier fra forskellige cases, og du kan også få gode råd til, hvordan du bedst indretter dit eget hjem.

Er du vild med indretningsmode, er der masser af inspiration af hente i interiør blogs. Der er masser forskellige interiør blogs med forskellige stilarter, så der er helt sikkert også en, der passer til din personlige stil, og ellers kan du jo bare tage de fifs, som, du synes, passer til dig. Her får du…