5 blogs om boligindretning du bør følge (2021)

Trænger du til inspiration til hjemmet eller vil du bare gerne se med, når andre mennesker indretter deres hjem, så findes der heldigvis masser af boligindretning blogs, som du kan følge. Der findes mange forskellige stilarter af boligindretning blogs, så du kan finde en, der passer til din personlige stil – eller du kan blive udfordret og følge med hos nogle, der gør det helt anderledes, end du selv ville gøre. Vi har samlet 5 boligindretning blogs til dig her.

1. Salmon Street

Er du til storslået herskabsstil og sildebensparket, så er Salmon Street helt sikkert en af de bolindretning blogs, som du skal følge. Tidligere har Trine og Anders, der står bag Salmon Street, totalrenoveret en lejlighed på Laksegade, og de modtog titlen Årets Boligstylister 2017 for deres anstrengelser. Nu er de i gang med et nyt projekt, for de har købt et hus, og det skal istandsættes fra top til tå. På bloggen finder du både inspiration til DIY og indretning, og du kan besøge Trine og Anders på salmonstreet.dk.

2. that nordic feeling

Den skandinaviske minimalisme har gået sin sejrsgang gennem hele verden, og den holder ved på diverse bolindretning blogs her i 2021. Hos that nordic feeling blogger Rikke om nordisk indretning, så du selv kan finde inspiration til, hvordan et nordisk inspireret hjem kan se ud. Bloggen har været lidt stille i et stykke tid, men Rikke fra that nordic feeling er stadig rigtig god til at dele ud af boligindretning og hverdagsliv på hendes Instagram thatnordicfeeling, og ellers kan du følge med på http://thatnordicfeeling.com/.

3. Lise & Michael

Lise & Michaels blog dukker konstant op på lister over de bedste boligindretning blogs, og det er der en grund til. Det tidligere nybyggerpar har nemlig en blog, hvor de deler ud af masser af tips til DIY samt boligindretning, og du kan følge med i både deres egne TV-serier samt på deres blog. Udover bloggen liseogmichael.dk, kan du også følge med i deres Facebook-gruppe, hvor de har lavet et fællesskab til inspiration og hjælp.

4. Ditteblog

Savner du boligindretning blogs, der både inspirerer til lækker boligindretning samt giver idéer til, hvordan du kan have et lækkert hjem, der er indrettet til små børn også? Så er Ditteblog helt sikkert en blog for dig. Ditte, der står bag Ditteblog, er mor til to, og samtidig deler hun rundhåndet ud af indretningen i den lille families hjem. Du kan finde hende på ditteblog.dk eller på Instagramprofilen af samme navn.

5. Merneé

Merneé er en af de boligindretning blogs, hvor du både kan hente inspiration til et lyst, lækkert og moderne hjem og samtidig også følge med i de rejser, som Louise, der står bag bloggen, tager på sammen med sin familie. Hos Merneé er der fine farver, mønstre og DIY, som du kan nyde billederne af og måske få ind i dit eget hjem. Du kan følge Louise og bloggen på mernee.dk.

Trænger du til inspiration til hjemmet eller vil du bare gerne se med, når andre mennesker indretter deres hjem, så findes der heldigvis masser af boligindretning blogs, som du kan følge. Der findes mange forskellige stilarter af boligindretning blogs, så du kan finde en, der passer til din personlige stil – eller du kan blive…