Om Interiørhuset Hørsholm

Hos Interiørhuset Hørsholm er du sikret lækkert design og høj kvalitet. Vi fører danske brands som Raun, Ferm Living, Nomess Copenhagen, Marton Moore, Normann Copenhagen, Sejr Copenhagen og Muuto – som du både kan erhverve dig i vores butik på Usserød Kongevej 99 og her i webshoppen. Modsat mange andre interiørbutikker fører vi udemøbler til terrassen og haven fra bl.a. Cane-Line.

Vores hjerter banker for det nordiske design, og hvis dit ligeså, så er Interiør Huset Hørsholm det rette sted for dig.

Kvalitet og service

Vores mission er at være den foretrukne leverandør af interiør i vores lokalområde og ydermere en etableret leverandør til hele Danmark via vores webshop – af både inde- og udemøbler.

Vi sætter stor pris på vores kunder – ikke blot fordi, de vælger at besøge netop vores butik. Fordi deres besøg giver os mulighed for at møde mennesker med forskellige historier at fortælle. Vi bruger tid på vores kunder og kan lide at høre deres historie og lader os inspirere af de mennesker vi møder på vores vej.

Kom ned i butikken til en snak

Hvis dit hjerte brænder for nordisk design, så kom forbi butikken. Vi står altid klar med en hjælpende  hånd på Usserød Kongevej 99. Din oplevelse er ligger altid os på sinde, og derfor har vi sat os ind i tidens trends og tendenser, så vi kan guide dig til at få den perfekte stil i dit hjem.

Vi har altid de lækreste nordiske designitems i butikken stående klar til dig. Så kom forbi butikken til en snak om design.